Boekpresentatie Heksenhoeve op de Boekenbeurs

Dinsdag 1 november presenteerde An Janssens haar nieuwste boek Heksenhoeve op de boekenbeurs in Antwerpen. Aan mij de eer om haar te interviewen op het gele podium en natuurlijk liet ik ook mijn boek signeren. Met dank aan vriend Jimi vind je hier vandaag een fotoverslag van de toffe boekpresentatie waar ik dankzij VBK Uitgevers onderdeel van mocht uitmaken.

Boekpresentatie Heksenhoeve, An Janssens op de Boekenbeurs
Liesbet (Zwartraafje) en ik op de foto met An Janssens!

Al eerder kon je op mijn science fiction blog lezen dat ik aangenaam verrast was door Heksenhoeve. Deze politiethriller met een vleugje fantasy wist me vanaf de eerste tot de laatste pagina doen genieten. Het verhaal was spannend, maar tegelijkertijd ontzettend grappig. De personages komen zeer realistisch over en één ding is zeker: ik wil meer Sander Dats!

Ik vond het een enorme eer dat ik gevraagd was om An te interviewen op de boekenbeurs en heb dat met veel plezier gedaan. Het was heel interessant om te horen hoeveel research An eigenlijk gedaan heeft voor dit boek, in hoeverre de personages op haar lijken en meer inzicht te krijgen in haar schrijfproces. Ik hoop dat het publiek net zo genoten heeft van het interview als ik.

Boekpresentatie Heksenhoeve, An Janssens op de BoekenbeursBoekpresentatie Heksenhoeve, An Janssens op de BoekenbeursBoekpresentatie Heksenhoeve, An Janssens op de Boekenbeurs

Na afloop van het interview signeerde An haar boeken aan de stand van VBK. Hoewel ik nog nooit in mijn leven een boek heb laten signeren door een auteur, vond ik dit de ideale gelegenheid om deze stap te zetten. Eens moest ik toch mijn eerste gesigneerde boek in de kast kunnen zetten en op deze manier heb ik een leuke herinnering aan dit gezellige interview op de boekenbeurs.

Liesbet was zo lief me te vergezellen in de rij om te signeren en hieronder check je heel de paparazzi fotoshoot die Jimi van ons maakte (met vooral de wij-staan-nonchalant-in-de-rij-foto..)

Boekpresentatie Heksenhoeve, An Janssens op de BoekenbeursBoekpresentatie Heksenhoeve, An Janssens op de BoekenbeursBoekpresentatie Heksenhoeve, An Janssens op de BoekenbeursBoekpresentatie Heksenhoeve, An Janssens op de Boekenbeurs

Meer leestips?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
en ontvang ongeveer maandelijks verse boekentips!

Eén reactie

 • Johnny Bollé

  04/07/2018 at 14:01

  Beste Marcia,
  In oktober breng ik mijn debuutboek uit, de literaire thriller Egyptisch blauw.
  In dit kader zou ik je willen vragen of je soms interesse hebt om mijn boek te rescenceren en of je eventueel interviewer wil optreden tijdens het lanceringsevent?
  Alvast bedankt voor je reactie hieromtrent.
  Mvg
  Johnny Bollé
  http://www.johnnybolle.com

  Reageer

Laat een reactie achter

Je mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *