Disclaimer

Ik vind het heel belangrijk om te melden dat alle reviews op deze site mijn eerlijke en ongecensureerde mening bevatten. Bovendien verdien ik op geen enkele manier geld aan boekvinder.be.

Recensie-exemplaren
Soms zijn uitgeverijen zo lief een recensie-exemplaar naar mij op te sturen. Wanneer dit het geval is zal ik dit altijd bij de recensie vermelden. Bovendien is mijn mening ook in dit geval altijd eerlijk, ondanks het feit dat ik het boek gratis kreeg opgestuurd.

Bekijk hier mijn recensiebeleid.

Foto’s & digitale content
Alle foto’s op deze blog zijn – tenzij anders vermeld – door mij gemaakt. De foto’s mogen niet overgenomen worden zonder mijn toestemming en naamsvermelding. Hetzelfde geldt voor mijn GIF’s, video’s en infographics.

Partnerprogramma
Ik maak geen onderdeel uit van het bol.com partnerprogramma, of welk partnerprogramma dan ook, omdat ik ervoor kies om voor mijn plezier te bloggen en geen geld wil verdienen aan jullie. Bovendien heb ik liever dat jullie met mijn boekentips naar een lokale (onafhankelijke) boekhandel gaan, in plaats van online boeken te bestellen. Dat is een belangrijke reden waarom ik geen affiliate links plaats.

De wateraap - Mariken Heitman
Meer informatie over Boekvinder.be.
Maandelijkse boekentips voor jou.
Informatie voor uitgeverijen en auteurs.
Boekvinder respecteert uw privacy.