De kinderen zijn koning – Delphine de Vigan

De kinderen zijn koning is een felle kritiek op sociale media en een samenleving die steeds narcistischer lijkt te worden.
De kinderen zijn koning – Delphine de Vigan
Verschijnt 14/02/2023
De Geus

De kinderen zijn koning - Delphine de Vigan

Titel: De kinderen zijn koning
Oorspronkelijk: Les enfants sont rois
Auteur: Delphine de Vigan
Vertaling: Floor Borsboom
Uitgeverij: De Geus
Verschijningsdatum: 14 februari 2023
Pagina’s: 304

Achterflap

Mélanie is opgegroeid in de cultus van reality-tv en wil maar één ding: beroemd worden. In haar zoektocht naar roem besluit Mélanie het dagelijks leven van haar kinderen te filmen en op YouTube te zetten. Haar kanaal, Happy Playtime, blijkt een enorm succes. Binnen de kortste keren wordt het kanaal door miljoenen mensen bekeken. Tot de dag dat haar dochter verdwijnt.

De kinderen zijn koning is een felle kritiek op sociale media en een samenleving die steeds narcistischer lijkt te worden. Waarin alles en iedereen, zelfs kinderen, ten dienste komt te staan van likes en views.

Over de auteur

Delphine de Vigan (Frankrijk, 1966) is een van de succesvolste en meest bekroonde Franse schrijfsters. Bij De Geus verscheen eerder onder meer Niets weerstaat de nacht, waarvan wereldwijd meer dan een miljoen exemplaren werden verkocht. De kinderen zijn koning kende in Frankrijk een overdonderend succes met meer dan 300.000 verkochte exemplaren.

Ook deze boeken verschijnen binnenkort bij De Geus

Klik op een boekcover om meer informatie te krijgen.

Momenteel geen verwachte boeken beschikbaar.