De wereld is een gerucht – Nir Baram

De wereld is een gerucht van Nir Baram is een roman over de passies, angsten en liefdes die altijd bij ons zijn.
De wereld is een gerucht – Nir Baram
Verschijnt 19/01/2023
De Bezige Bij

De wereld is een gerucht - Nir Baram

Titel: De wereld is een gerucht
Auteur: Nir Baram
Vertaling: Hilde Pach
Uitgeverij: De Bezige Bij
Verschijningsdatum: 19 januari 2023
Pagina’s: 272

Achterflap

Jonathan kan de dood van zijn beste vriend Joël maar niet loslaten. Hij besluit een reis te maken met zijn jonge zoon. Ze beklimmen een berg waar, zo luidt het gerucht, een man woont die een buitengewoon talent heeft: hij kan herinneringen doen verdwijnen. Jonathans zoektocht brengt hem naar plaatsen waar hij nooit had willen komen, en hij neemt zijn geliefde zoon met zich mee. De queeste bedreigt de relaties binnen zijn gezin, maar geeft ook hoop op vrijheid en de mogelijkheid om zich te verzoenen met zijn verdriet.

De wereld is een gerucht is een roman over de passies, angsten en liefdes die altijd bij ons zijn. Het vertelt een ontroerend en soms beangstigend verhaal over de liefde van een vader voor zijn zoon, over ouders en kinderen, over de breekbaarheid van familie, over realiteit en verbeelding en over de worsteling om echt in het heden te leven.

Over de auteur

Nir Baram (1976) brak in 2012 internationaal door met zijn roman Goede mensen. Drie jaar later verscheen het eveneens uitstekend ontvangen Wereldschaduw, in 2016 gevolgd door Een land zonder grenzen, waarin Baram verslag deed van een reis door de bezette gebieden. In 2021 verscheen de roman Aan het einde van de nacht, zijn persoonlijkste roman tot dusver. In het voorjaar van 2023 verschijnt zijn nieuwe roman De wereld is een gerucht. Nir Baram woont in Tel Aviv.

Ook deze boeken verschijnen binnenkort bij De Bezige Bij

Klik op een boekcover om meer informatie te krijgen.

Momenteel geen verwachte boeken beschikbaar.