Alles wat niet kan – Salma El-Wardany

Alles wat niet kan van Salma El-Wardany gaat over verlangen, liefde, identiteit, rebellie, trauma, afkomst en familietradities.
Alles wat niet kan – Salma El-Wardany
Verschijnt 17/10/2022
Ambo|Anthos

Alles wat niet kan - Salma El-Wardany

Titel: Alles wat niet kan
Oorspronkelijk: These Impossible Things
Auteur: Salma El-Wardany
Vertaling: Kaat Vanneste
Uitgeverij: Ambo|Anthos
Verschijningsdatum: 17 oktober 2022
Pagina’s: 400

Achterflap

Alles wat niet kan van Salma El-Wardany is een lofzang op jong zijn, op vriendschap en op het plezier en de verwarring die liefde met zich meebrengt.

De vriendinnen Malak, Kees en Jenna zijn altijd onafscheidelijk geweest. Ze hebben geprobeerd zo veel mogelijk te genieten van hun jeugd, binnen de grenzen van hun geloof en die van hun ouders, met stiekeme feestjes en verboden vriendjes. Maar nu zijn ze bijna afgestudeerd en staat het echte leven voor de deur. Alle drie maken ze een andere keuze. Na een felle woordenwisseling valt de groep uiteen en hebben de vriendinnen twee jaar lang geen contact. Zonder de anderen lijkt alles in hun leven echter mis te lopen. Ze hebben elkaars steun meer dan ooit nodig, maar kunnen ze elkaar vergeven?

Alles wat niet kan van Salma El-Wardany gaat over verlangen, liefde, identiteit, rebellie, trauma, afkomst en familietradities. Maar bovenal is het een hartveroverende roman over de intense kracht van vriendschap en wat er gebeurt als die ineens afwezig is.

Over de auteur

Salma El-Wardany is auteur, dichter, BBC-radiopresentator, heeft twee TEDx Talks op haar naam en werkt met internationale bedrijven om het ongemakkelijke gesprek over stereotypering en uitsluiting aan te gaan. Als moslima van kleur heeft ze veel ervaring met deze thema’s en heeft ze er fel tegen gestreden. In haar werk richt ze zich op de kracht van vrouwenstemmen.

Ook deze boeken verschijnen binnenkort bij Ambo|Anthos

Klik op een boekcover om meer informatie te krijgen.

Momenteel geen verwachte boeken beschikbaar.