De eerste editie van Yalfest België

Dit jaar trok Yalfest, een jaarlijks evenement voor de Young Adult liefhebber, voor het eerst naar België. Vrijdag 20 april streek de Vlaamse editie neer in het Antwerpse Fotomuseum. Een ietwat afgelegen locatie, maar wel een locatie die zeer fotogeniek bleek. Kass Morgan, Sara Holland, Laura Steven, Tomi Adeyemi en Taran Matharu beklommen het podium en vertelden tijdens de Q&A honderduit over hun boeken. Daarna was het tijd voor de signeersessie: aangezien het een zeer kleinschalig event was, had iedereen uitgebreid de tijd om met zijn/haar favoriete auteur te babbelen en op de foto te gaan. Bij het vertrek naar huis kreeg iedereen een goedgevulde goodiebag mee naar huis. Al met al een sfeervolle avond in het gezelschap van vele Young Adult fans.

Yalfest België 2018Yalfest België 2018Yalfest België 2018

Liesbet mocht de enige echte Taran Matharu interviewen en het lukte de aanwezige leden van de Dear Book Nerd Book Club om alle auteurs te strikken voor een groepsfoto.

Yalfest België 2018Yalfest België 2018

Nana nam uitgebreid de tijd om met Tomi Adeyemi en Laura Steven te babbelen én selfies te nemen.

Yalfest België 2018Yalfest België 2018

Het event was pas gedaan nadat zowel Liesbet als Audrey en Chiara de kans kregen om Tomi Adeyemi te interviewen – en dat deden ze op een zeer fotogenieke locatie.

Meer zien?

Bekijk dan zeker mijn vlog van de avond! En vergeet je niet op mijn Youtube kanaal te abonneren om niets te missen.

Met dank aan Uitgeverij Lannoo om mij uit te nodigen voor Yalfest België.

Meer leestips?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
en ontvang ongeveer maandelijks verse boekentips!